Page 65 - ADAMA CATALOG
P. 65

קוטלי מזיקים
אופן היישום:
ימי המתנה לפני קטיף (ימים)
נפח תרסיס (ל׳/ד׳)
ריכוז %
הפגע
הגידול
3
לא פחות מאשר 60-30 ליטר לדונם בהתאם לגודל הצמחים(1)
0.4
כנימת עש טבק, כל דרגות הזחלים ובאופן חלקי את הגלמים
,מלון, קישוא, אבטיח, פלפל, חציל תפוח אדמה, צמחי תבלין
3
150-100
0.4
קימחון
מנגו
3
0.4 בשילוב
שמן מינרלי
(וירול) בריכוז 1%(2)
מניעת וירוסים
חולפים המועברים על ידי כנימת העלה
מלון, קישוא, אבטיח
הערה: (1) יש להוסיף תכשיר מונע קצף, כגון: אל-קצף, אל בועית, במינון המומלץ בתווית התכשיר. (2) בשילוב עם שמן מינרלי מתקבלות תוצאות טובות יותר במניעת וירוסים חולפים.
שילובים מותרים לחקלאות אורגנית:
ניתן לשלב זהר 215-LQ עם תחליבי שמן מינרלי כגון וירול, במלון, באבטיח ובקישוא בלבד. במקרה זה אין לשלבו עם תכשיר נוסף. בהדרים (כנגד עש המנהרות של ההדר): זהר 215-LQ 0.4% כתוספת לתכשיר נימיקס 45 לשם שיטוח. אין לשלב זהר 215-LQ עם יותר מתכשיר אחד. יש להוסיף תמיד למיכל הריסוס את זהר 215-LQ אחרון.
שילובים מותרים לחקלאות קונבנציונלית:
במלון: ניתן לשלב זהר 215-LQ עם באיפידן ת.מ, מנקוזן א.ר, מנקור א.ר, מנבגן א.ר. באבטיח: רוגור ת.מ. בתפוח אדמה: ניתן לשלב עם מנצידן א.ר, מנבגן א.ר, מנקור א.ר.
63





































































   63   64   65   66   67